Messi ile top koşturan McVey Konyaspor'un transfer listesinde!

Messi ile top koşturan McVey Konyaspor'un transfer listesinde!
İsveçli defans oyuncusu McVeigh'in, kariyerine Avrupa'da devam etmeyi umduğu için Tümosan Konyaspor'un transfer listesinde olduğu söyleniyor. Dört takımın da peşinde olduğu McVay'in, Antalyaspor'a yeşil ışık verdiği bildirildi.

ABD Futbol Ligi'nin (MLS) Inter Miami takımında top koşturan Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin birlikte oynadığı arkadaşı İsveçli stoper oyuncusu Christopher McVeigh'in, Konyaspor'un transfer listesinde olduğu iddia edildi.

"McVey, Antalyaspor'a teknik direktör Sergen Yalçın'a yeşil ışık yaktı"

DHA'nın haberine göre yönetim, Antalyaspor'da görev aldıktan sonra savunma hattında güçlendirme yapma düşüncesi olan takımın teknik hocası Sergen Yalçın'ın hazırladığı rapor kapsamında transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı Beyazlılar, ABD Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami'de top koşturan Arjantin milli futbolcusu Lionel Messi'nin takım arkadaşlarından Christopher McVay'i takıma katmak için bir takım görüşmeler başlattı.

Messi ile top koşturan McVey Konyaspor'un transfer listesinde

Kariyerine Avrupa'da devam etme gibi bir düşüncesi olan İsveçli savunmacının, Antalyaspor'un teklifini de olumlu değerlendirdiği biliniyor.

"Konyaspor'un da listesinde"

Stoper pozisyonunun yanı sıra sağ bek, sol bek ve aynı zamanda sağ stoper defans bölgelerinde de oynayan Christopher McVeigh'in ayrıca Konyaspor, MKE Ankaragücü ile Pendikspor'un da transfer listesinin içinde olduğu belirtildi.

ABD Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Inter Miami ile 1 yı süreli sözleşmesi olan İsveçli savunmacı, bu sezon 23 maça çıktı.