Meteoroloji Konya'nın hava tahminini güncelledi: O tarihte yağış geliyor!

Meteoroloji Konya'nın hava tahminini güncelledi: O tarihte yağış geliyor!
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nün Konya'nın hava tahminlerini teniden güncellediği bildirildi. Peki; Konya'da ne zaman yağmur yağar? Daha fazlasını haberlerimizde bulabilirsiniz..

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü tarafından Konya ve çevre illerin hava tahminleri yeniden güncellendi. Hava tahminlerine göre Konya'da yağmur yağacak.

Bugünkü hava tahminine göre bölge parçalı bulutlu bir hava görülecek ve hava bazı zamanlarda bulutlu olacak. Sabah ve akşam saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Sıcaklıkların 1 ila 3 derece artması beklenirken rüzgarlar çoğunlukla kuzey ve doğu yönlerinden esecek, ancak ara sıra orta şiddette esecek.

Konya'ya 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji yetkililerinden Konya'ya 5 günlük hava tahmininde yağış uyarısı yapıldı. Son rapora göre; 3 Mart Pazar Konya geneline bir yağmur beklentisi var.

Beş günlük hava tahminine göre yarın ile cuma günü havanın bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklık 17 dereceye çıkacak. Raporda ayrıca 2 Mart Cumartesi kent genelinde bulutlu bir havanın beklendiği bilgisi paylaşıldı.

Meteoroloji Konya'nın hava tahminini güncelledi