Meteoroloji müjdeyi verdi: Konya'da Ramazan ayı bereketi!

Meteoroloji müjdeyi verdi: Konya'da Ramazan ayı bereketi!
Ramazan ayının ilk haftası Konya'da hava durumunun nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya’da 5 günlük hava durumu raporunu açıkladı. 2 gün hava sıcaklıkları mevsim normallerinde olacağı kent genelinde daha sonra da 3 gün yağış beklenmekte.

Konya ve ilçeleri için 5 günlük hava durumu raporu yayınlandı. MGM 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporunda bugün Konya bölgesinde hava çok bulutlu ve yer yer parçalı bulutlu olacak. Sabah ve akşam saatlerinde ise yer yer pus, sis, buzlanma ve don hadisesi bekleniyor. Sıcaklıkların da 2 ila 4 derece artması bekleniyor.

Rüzgâr; genellikle hafif, ara sıra güneybatıdan orta şiddette esecek.

"8 dereceye kadar ulaşabilir"

2 Mart Salı günü ise avanın bulutlu olması, sıcaklığın 2C ile 18C arasında değişmesi bekleniyor. 13 Mart Çarşamba hava genellikle bulutlu olacak ancak sıcaklığın 4 derece ile 17 derece arasında değişmesi bekleniyor. 14 Mart Perşembe, havanın bulutlu olacağı belirtilirken sıcaklık 1 ile 15 derece arası olacak.

"Konya ve tüm ilçelerinde yağmur bekleniyor"

Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Tahmini

15 Mart Cuma Konya merkez ile birlikte tüm ilçelerde havanın sağanak yağışlı olması bekleniyor. Konya'da bu gün sıcaklık 3 derece ila 12 derece arasında değişiyor.

Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Tahmini

Meteoroloji'den 5 Günlük Hava Tahmini