Protokol imzalandı: Karapınar ve Altınekin ilçelerinin en büyük eksiği tamamlanıyor!

Protokol imzalandı: Karapınar ve Altınekin ilçelerinin en büyük eksiği tamamlanıyor!
Konya'nın Karapınar ve Altınekin ilçelerinde yeni bir aile sağlığı merkezi inşa ediliyor. Hayırseverlerin desteğiyle geliştirilecek iki merkezin protokolünün ise düzenlenen törenle imzalandığı bildirildi.

Son birkaç yıldır yüzlerce sağlık tesisinin inşa edildiği Konya'da, ilimizde sağlık kazanan hayırseverlerin hizmet yarışları da artarak devam etmekte. Bu çerçevede Karapınar ilçesinin Apak Mahallesi ile birlikte Altınekin ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesine iki yeni sağlık merkezinin daha yapılması yönelik hazırlanan yeni protokoller İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Prof. Dr. Mehmet Koç ve hayırseverlerin arasında imzalandığı bildirildi.

Karapınar ve Altınekin ilçelerinin en büyük eksiği tamamlanıyor!

İl Sağlık Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen protokol imza programı öncesinde konuşan ve aile sağlığı merkezleri hakkında bazı bilgiler veren Prof. Dr. Koç, Karapınar ilçesi Apak mahallesi arazisi üzerine inşa edilecek ASM projesi ile ilgili 3 aile hekimi daha modern şartlarda ilçe halkına sağlık hizmeti vermeye devam edecek. Böylesine güzel, aynı zamanda da anlamlı hayır hizmetini hayata geçirmeye karar veren hayırsever girişimciler Üzeyir Arı, Mehmet Kaynak ile Cafer Ersoy'a Karapınar halkı adına çok teşekkür ediyorum." şeklinde ifadeler kullandı.

Karapınar ve Altınekin ilçelerinin en büyük eksiği tamamlanıyor!

Hayırsever Ali Dere tarafından Altınekin ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi'nde yaptırılan aile sağlığı merkezinin ise bölgede ihtiyaç dahilinde olan bir soruna çözüm bulacağını belirten rof. Dr. Koç, anıtsal ve anlamlı hayır hizmeti sunmaya karar veren hayırsever işadamı Dere'ye teşekkürlerini iletti.