Ramazan'da Konya'da iş yeri sahura kadar açık olacak mı? KONESOB başkanı açıkladı..

Ramazan'da Konya'da iş yeri sahura kadar açık olacak mı? KONESOB başkanı açıkladı..
Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (KONESOB) başkanlık görevini yürüten Muharrem Karabacak, Konya'daki işyerlerinin ramazan ayı süresinde sahura kadar açık kalması için gerekli izni aldıklarını duyurdu.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Konyalı vatandaşların merakla beklediği bir açıklama yaptı. Karabacak, yaptığı yazılı açıklamasının içeriğinde Ramazan ayı boyunca işyerlerinde çalışma saatlerinin belirlendiğini bildirdi.

Ramazan'da Konya'da iş yeri sahura kadar açık olacak mı

Muharrem Karabacak, açıklamasında "Ticari bir kuruluş olarak proaktif olarak Ramazan ayı süresinde geç saatlerde ve sahur saatlerinde insanların özgürce alışveriş yapmasına olanak sağladık." dedi. Karabacak açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:

"İlimizdeki işyerlerinin Ramazan ayında sahura kadar açık olabilmesi adına gerekli izinleri aldık. Esnaflarımızın Cumartesi gününe kadar açık olacağından ve hemşerilerimizin alışveriş yapabileceğinden kesinlikle emin olabilirsiniz.u vesileyle Allah'tan hepimizi sağlık, mutluluk ve huzur içinde bayramlara ve bir sonraki ramazanlara ulaştırmasını temenni ediyor, esnaf ve sanatkarlarımıza huzurlu, hayırlı günler diliyorum"