Savunmanın devleri Konya’da buluşuyor!

Savunmanın devleri Konya’da buluşuyor!
Savunma sanayinin önde gelen firmaları, 7.Konya Savunma Sanayii Tedarikçi Konferansı kapsamında Konya'da bir araya gelecekler. 23 Kasım Perşembe günü yapılacak olan açılış törenine ise KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 'ından katılacağı bildirildi.

23 Kasım'da başlayacak ve üç gün sürecek olan 7.Konya Savunma Sanayii Tedarikçi Konferansı kapsamında Konya, Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçiler ağırlayacak. Konya Sanayi Odası'nın (KSO) Başkanı Mustafa Büyükane, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra TBMM Sanayi Komitesi Başkanı Mustafa Varank, Türkiye Ticaret Odası ve Borsa (TOBB) Başkanı Rifat Hisalçukluoğlu da katılacaklar.

Programın Türkiye'nin her yerinden ziyaretçi çekmesinin beklendiğini söyleyen Büyükane, 7. Konya Savunma Sanayii Tedarikçileri Konferansı'na Almanya, Hindistan, Pakistan, Sudan ve Yemen'in de aralarında bulunduğu 14 ülkeden heyetin katılacağını belirterek, Konya'yı ziyaret edeceğimi anlattı.

Savunmanın devleri Konya’da buluşuyor

"Savunma devleri bir araya gelecek"

7.'si düzenlenecek olan Konya Savunma Sanayii Tedarikçi Konferansı'nda Aselsan, TUSAŞ, Roketsan ve STM dışında BMC, BMC Enerji, Makine ve Kimya Sanayi (MKE) gibi 100'ün üzerinde firma ve kuruluşun stant açacağını kaydeden Büyükeğen, aktif katılım beklediklerini vurguladı ve bu alanda çalışan, çalışma yeteneği olan veya çalışmak isteyen, bu alana ilgi duyan herkesi büyük toplantıya davet etti.

SAVUNMA SANAYİ VE KONYA MEYDANI KONUŞULACAK

Savunmanın devleri Konya’da buluşuyor

Program çerçevesinde 23 Kasım günü Türk savunma sanayisinin geleceği ve Konya'nın ekosistemdeki yeri konulu bir çalıştay da gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü BMC Power Genel Müdürü Mustafa Kaval'ın yaptığı çalıştayda ASELSAN, STM, TUSAŞ Mühendislik, ROKETSAN genel müdürleri bilgi verecekler.

Programın ikinci gününde ise savunma sanayinin önde gelen firmaları tarafından farklı sunumlar gerçekleştirilecek. 7.Konya Savunma Sanayii Tedarikçi Konferansı'na katılmak isteyen misafirler, http://savunma.kso.org.tr/ adresinden kayıt yaptırabilirler.