Şehit doktor Ekrem Karakaya’nın adının verildiği sağlık kompleksi açılıyor!

Şehit doktor Ekrem Karakaya’nın adının verildiği sağlık kompleksi açılıyor!
Son yıllarda sağlık alanında yaptığı yatırımlarla ilçenin ve Konya'nın sağlık altyapısına önemli katkılar sağlayan Karatay Belediyesi, ilçeye yaptırdığı sağlıklı yaşam merkezini de tamamladı.

Geçen yıl Konya'da silahlı saldırı sonrası çalıştığı hastanede şehit olan uzman doktor Ekrem Karakaya’nın adı, Karatay Belediyesi'nin kararıyla Karatay Kenti'nin önem taşıyan sağlık hareketlerinden biri olan merkeze verilmişti. Adını Ekrem Karakaya'dan alab sağlık merkezinin resmi açılışının ise 13 Haziran'da düzenlenecek olan resmi bir törenle gerçekleştirileceği bildirildi.

ŞEHİT DOKTORUN ADI KONYA'DA YAŞAYACAK

Şehit doktor Ekrem Karakaya’nın adının verildiği sağlık kompleksi açılıyor

Karatay Belediyesi, birçok bölgede olduğu gibi bölge sakinlerinin daha konforlu lokasyonlarda sağlık hizmeti almasını sağlayacak sağlık sektöründe bir projeye daha imza attı. Geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde Nakipoğlu Mahallesine inşa edilen sağlık kompleksi tamamlanmıştı. Alınan bir karar gereği ise 2022 Temmuz ayında hasta yakını tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrası da şehit düşen Uzm. Dr. Ekrem Karakaya’nın adı verilmişti.

Sağlık kompleksi şeklinde tasarlanmış olan merkezin resmi açılışının ise 13 Haziran'da düzenlenecek olan resmi bir törenle yapılacağı bildirildi.