Selçuklu'da büyük yatırım! Konya'ya değer katacak tesisin yüzde 40'ı tamamlandı

Selçuklu'da büyük yatırım! Konya'ya değer katacak tesisin yüzde 40'ı tamamlandı
Selçuklu Belediyesi tarafından başlatılan ve Konya'ya değer katması beklenen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde inşaat çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Tesisin inşaatının yüzde 40'a ulaştığı belirtilirken, tesisin Konya'nın sağlık standartları durumunu daha da iyileştireceği değerlendiriliyor.

Selçuklu Belediyesi sağlık sektöründeki yeni yatırımlarını Konya'ya kazandırmayı sürdürüyor. Konya İl Sağlık Genel Müdürlüğü ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün arasında imzalanan işbirliği anlaşmasına göre Yazır Mahallesi’nde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Merkezin üretim tesislerindeki tamamlanma oranı yüzde 40'a ulaşarak insanların sağlık hizmetlerine daha modern ve konforlu alanlarda ulaşması sağlanacak.

“Bu yatırım şehrimize ve Selçuklulara hayırlı olsun.”

Selçuklu'da büyük yatırım! Konya'ya değer katacak tesisin yüzde 40'ı tamamlandı

Selçuklu ilçesi için sağlığa değerli bir yatırıma daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz tıp alanında dünya standartlarında daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Ülkenin sağlık sektöründeki bu başarısının ardından Selçuklu Belediyesi olarak biz de şehrimize önemli yatırımlar yapıyoruz. Kurumlararası iş birliği kapsamında Yazır ilçemizde kuracağımız Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin inşaatına Sağlık Bakanlığı Yönetim Kurulu ile imzaladığımız iş birliği anlaşması çerçevesinde devam edilecektir. İnşallah inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Selçuklu toplumumuz her kesimin yararlanabileceği ve sağlık hizmeti alabileceği yeni tesislere kavuşacak. Bu değerli yatırımın şehrimize ve Selçuklulara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.