Sürücüler dikkat! Konya-Antalya yolu trafiğe kapatılıyor..

Sürücüler dikkat! Konya-Antalya yolu trafiğe kapatılıyor..
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan yol durum bülteninde 30 Ekim Pazartesi günü çalışma yapılacak yolların listesi yayımlandı.

Karayollarının inşaat, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerde ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durum bültenine göre, İstanbul yönüne giden TEM otoyolu Çerkezköy-Kınalı kavşağında üst yapıdaki onarım çalışmaları nedeniyle saat 19.00-06.00 saatleri arasında şerit kapatma yaşanacak.

İzmir-Aydın karayolu üzerinde 92-96. KM'sinde (Aydın'da Kuzey-Çine-Muğla kavşağı) st yapıdaki onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım gidiş-geliş şeklinde devam edecek.

Ankara-Kırıkkale kara yolunun 25-27. KM'sinde sürecek inşaat çalışmaları nedeniyle şeritler daraltılarak Ankara-Kırkkale istikametinde ve Kırkkale-Ankara istikametinde kaydırılacak, ulaşım iki şerit halinde kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Sürücüler dikkat! Konya-Antalya yolu trafiğe kapatılıyor

TAG 8 ve 12 numaralı karayolları, Batı Antep ile Kuzey Antep'in kesiştiği noktadadır. Köprü düğüm noktası inşaatı nedeniyle trafik kısıtlamaları devam ediyor.

"Demirkapı tünelinde inşaat sürüyor"

Konya-Antalya yolu üzerindeki Demirkapı tüneli, Konya-Antalya istikametinde sağdaki tünel bakım ve onarım çalışmalarından dolayı kapatıldı. Bu bölümde sürücüler yerel yollara yönlendirilmektedir.

Piraziz-Tirebolu üzerinde 0-74. KM'sinde çeşitli kesimlerinde sabah 7'den akşam 6'ya kadar korkuluk inşaatı gerçekleştirilecek. Sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmesi gerekiyor.