Tesla, test sürüşleri için Konya’ya ziyarete hazırlanıyor!

Tesla, test sürüşleri için Konya’ya ziyarete hazırlanıyor!
Ülkemizde popülerlik kazanmaya başlayan Tesla, Türkiye'deki ilk turu için Konya'ya geliyor. Vatandaşlar uzmanlardan daha fazla bilgi alabilecekler ve aynı zamanda Tesla Model Y ile test sürüşü gerçekleştirebilecek. İşte test sürüşü tarihleriyle randevu adresi hakkında detaylı bilgiler..

Otomotiv sektörünün en başarılı şirketlerinden Tesla, geçtiğimiz yıl nisan ayı içerisinde Model Y ile Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Bu otomotiv devi ülkemizde de kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü. Tesla bu ilgiyi daha da artırmak için Türkiye'yi ziyaret ediyor.

Tesla, Türkiye pazarında olan etkinliğini daha da artırmak için önemli bir adım attı. Şirket, ülkedeki ilk Tesla Türkiye Turunun tarihlerini açıkladı. Model Y turu dokuz eyalette gerçekleştirilecek.

"Tesla test sürüşleri için Konya'ya geliyor"

Tesla, test sürüşleri için Konya’ya ziyarete hazırlanıyor

Açıklanan tur programına göre Model Y, 13-14 Şubat'ta Konya Bilim Merkezi'nde görücüye çıkacak. Tesla Danışmanı araçla ilgili tüm sorularınızı yanıtlayacak ve aynı zamanda aracı test sürüşüne çıkarma fırsatına da sahip olacaksınız.

Test sürüşleri için rezervasyon gereklidir. Rezarvayon için https://www.tesla.com/event/konya adresine giriş yapabilirsiniz.

Tur kapsamındaki test sürüşleri arasında 13 Şubat'ta Sinop, 14 ve 15 Şubat'ta Samsun, 15 Şubat'ta Mersin, 16 Şubat'ta Ordu, 16 ve 17 Şubat'ta Adana, ayın 17'sinde Giresun, 18-19 Şubat'ta Trabzon'da ve 18-19 Şubat'ta Gaziantep'te yapılacak.