TFF açıkladı: Ertelenen lig başlıyor! Fenerbahçe ile Konyaspor maç tarihi belli oldu!..

TFF açıkladı: Ertelenen lig başlıyor! Fenerbahçe ile Konyaspor maç tarihi belli oldu!..
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın geçtiğimiz gün hakem Halil Umut Meler'e saldırmasının ardından turnuvanın tüm maçları ertelendi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, saldırının ardından turnuva maçlarının ertelenmesine ilişkin açıklama yaptı. Fenerbahce - Konyaspor maçının tarihi de taraftarlar arasında merak konusuyken, açıklamayla birlikte karşılaşmanın tarihi de netleşmiş oldu.

Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından ertelenen maçların tarihi belirlendi. Süper Lig maçlarının 19 Aralık Salı günü başlayacağı bildirildi. Açıklamayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı.

TFF Başkanı Büyükekşi, saldırının ardından turnuva maçlarının ertelenmesine ilişkin yaptığı açıklamasında bu hafta oynanması gerekli olan tüm maçların 10 Ocak’ta oynanacağını söyledi. Başkan Büyükekşi'nin açıklaması şöyle:

Fenerbahçe ile Konyaspor maç tarihi belli oldu

"TFF'nin kurulları vardır. PFDK ve Tahkim Kurulu. TFF hukuk kurulu başkanı danışman olarak her hafta maç sonrası yaptırım komitesine öneride bulunacak. Tanıtım dün yapıldı. TFF yönetim kurulunun bu konuyla ilgili karar alma yetkisi yoktur. Yetki bağımsız PFDK'ya aittir. Tüm gönderiler orada yapılıyor. Yarın da buluşacaklar. İlgili unsurlardan çapraz referanslar yapılır. Her ikisi de yasa dışı giriş ve hakemlere yönelik şiddet içeriyordu. Alınan kararlar perşembe günü açıklanacaktır. Bu hafta için planlanan maçları 10 Ocak'ta oynayacağız. 10 Ocak'ta kalan maçlar 1. Lig, 2. Bildiğiniz gibi şampiyonluk, 3. lig ve amatör ligdeki maçlar da ertelendi. Tarihlerini de sitemizde yayınlayacağız. Bu hafta sonu maçlarımızı 10 Ocak'a erteleyeceğiz"

F.Bahçe-Konyaspor maçı hangi tarihte oynanacak?

Böylece Süper Lig'in 16'ncı maçındaki F.Bahçe-Konyaspor maçı 10 Ocak'ta oynanacak.