TFF'den Türkiye - Letonya maçının ev sahibi Konya'ya teşekkür!

TFF'den Türkiye - Letonya maçının ev sahibi Konya'ya teşekkür!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye-Letonya maçında ev sahibi olan Konya'ya ve Konya halkına teşekkür mesajı gönderdi.

Resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruda; “Milli takımımız ile Letonya arasında oynanan EURO 2024 eleme maçında Konya Şehir Stadı'nda tribünleri dolduran futbolseverler, gösterdikleri muhteşem performansla tarihi zafer meşalesinin yakılmasında önemli rol oynayarak Almanya'da finale yükseldi.

TFF'den Türkiye - Letonya maçının ev sahibi Konya'ya teşekkür

Tribünleri kırmızı ve beyaz tonlarıyla dolduran futbolseverler, maç boyunca coşkulu tezahüratlarla Ay-Yıldızlarımızı sürekli tezahürat ederken, büyük bir ivme yaratan görsel gösterileriyle maça renk kattı. EURO 2016'nın 13 Ekim 2015'teki unutulmaz açılış maçının ardından, tarihi maça tanıklık eden Konyalı taraftarlarımız, 15 Ekim'de EURO 2024 bileti satın alarak tüm dünyaya hem milli birlik hem de beraberliğimizin ruhunu gösteren bir akşam yaşattı. Bir milli maçımızı daha kusursuz bir şekilde organize eden tüm Konya halkına şükranlarımızı sunuyor; desteklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı başta Konya Valisi, Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Tümosan Konyaspor Kulübü ve taraftar dernekleri olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.