Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 69 kişiye istihdam imkanı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 69 kişiye istihdam imkanı!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, kamu kuruluşlarında istihdam edilecek 69 tam zamanlı çalışanı işe alacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 69 kişiye istihdam sağlanıyor. Bakanlığın bu konuya ilişkin duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu çerçevede; bakanlık 2 tarama uzman yardımcısı, 7 sınırlı kaptan, 43 usta gemici, 2 gemi elektrikçisi, 10 yağcı ve 3 gemi aşçısı olmak kaydıyla 69 kişi görevlendirilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 69 kişiye istihdam imkanı

Adayların başvurdukları unvana ilişkin gerekli belgeleri ve hizmet şartlarını karşılamaları gerekmektedir. Başvurular 5 Nisan tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden kabul edilecek. Başvuru sonrasında listede bulunan adaylar, gerekli belgeleri İŞKUR tarafından Bakanlığa gönderilecek. Belge taraması sonucunda boş kontenjanın 4 katı asil ve yedek aday, şartları sağlayan adayların arasından noter onaylı kura ile belirlenecek.

Sözlü ya da uygulamalı sınava girecek adayların noter onaylı kura çekimi 6 Mayıs'ta Bakanlık merkez yerleşkesinde yapılacak. Bu konuya ilişkin tüm duyuruların ise Bakanlığın internet sitesinde (www.uab.gov.tr/duyurular) yayınlanacağı bildirildi.