Zehir tacirlerinin kabusu narkotikten Konya'nın en büyük operasyonu!

Zehir tacirlerinin kabusu narkotikten Konya'nın en büyük operasyonu!
Narkotik polisi, Konya'da zehir tacirlerine karşı bugüne kadar yapılan en büyük darbeyi gerçekleştirdiği son operasyonla vurdu. Konya'da bugüne kadar yakalanan en yüksek miktara iki ayrı operasyonda ulaşıldı. Dört kişi gözaltına alındı.

Konya Uyuşturucu ve Suçla Mücadele Büro Amirliği ekipleri başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyon düzenleyen narkotik ekipleri, Meram ilçesinde bir kamyonu durdurdu. Durdurulan TIR'ın bagajında ​​bulunan hava kompresöründe beze sarılı 6 kilogram (102 gram) metamfetamin ele geçirildi. Bu yakalama, Konya'da şimdiye kadar ele geçirilen en yüksek miktarda metamfetamin olarak kayda alındı.

Zehir tacirlerinin kabusu narkotikten Konya'nın en büyük operasyonu

Operasyon sırasında ekiplerin tespit ettiği bir detayda uyuşturucunun zulalandıktan sonra hava kompresöründe saklandığı daha sonra yanmayı önlemek için su döküldüğü ve kompresörün tekrar kaynak yapıldığı anlaşıldı.

"4 kişi gözaltında"

Selçuklu ilçesinde ise durdurulan bir otomobilde 203 gram skunk ile birlikte 204 gram sentetik kanabinoid maddeden oluşan 3 parça ele geçirildi.

Ekiplerin her iki operasyonunun sonucunda uyuşturucu ticareti ve uyuşturucu kullanma suçlarından tutuklanan 4 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.