2.Sayfa'daki Gülşen gitti, yerine o isim geliyor

2.Sayfa'daki Gülşen gitti, yerine o isim geliyor
TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan '2.sayfa' programında Gülşen Yüksel'in vedası herkesi şaşırttı! Gülşen Yüksel'in yerine gelecek isim merak ediliyor. Müge Dağıstanlı 'nın yeni partneri kim? İşte ayrıntılar.

Uzun süredir devam eden 2. Sayfa programının sevilen sunucusu Gülşen Yüksel, 18 yıldır ekranlarda olan TV 8 ekranlarına veda etti.TV 8'e veda eden Yüksel'in yerine gelecek isim merak edildi.

2.sayfa

'KARDEŞİMİ SİZLERE EMANET EDİYORUM'

Programa veda eden Gülşen Yüksel, izleyicilere umut dolu bir 2024 yılı dileyerek, "2024 yılı hepimize sağlık ve mutluluk getirsin." dedi. Düşmeden büyüyeceğiniz yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024 yılına yeni alanlar, yeni projeler ve yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kız kardeşim Müge 'Aramızda Kalır' Programıyla sabahlara iz bırakmaya devam edecek. Burada olamasak da zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi size inanıyorum. Hoşça kalın' dedi.

MÜGE DAĞISTANLI'NIN YENİ PARTNERİ KİM OLACAK?

Yerine gelen isim açıklandı. Açıklamaya göre 2024 yılında Müge Dağıstanlı , "Aramızda Kalsın" programında yeni partneri ise gazeteci Ali Eyüboğlu oldu.

2.sayfa