Adını Feriha Koydum'un Cansu'su sektör değiştirdi!

Adını Feriha Koydum'un Cansu'su sektör değiştirdi!
Adını Feriha Koydum'un unutulmaz karakterlerinden Cansu'yu canlandıran Sedef Şahin, geçirdiği estetik operasyonlar ile muhteşem bir güzelliğe ulaştı! Güzelliğinde yaşadığı gelişmeyi kariyerinde de başararak bu mesleğe başladı! Detaylar haberimizde...

Bir dönem Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Cansu karakteriyle ekranlara damga vuran Sedef Şahin, estetik operasyonlar ve kilo verme sürecinin ardından hayatına yepyeni bir yön verdi. Uzun bir ekran arasının ardından sessizliğini bozan ünlü oyuncu, şimdi de meslek değişikliğiyle gündemde.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı efsane dizi Adını Feriha Koydum'daki performansıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Şahin, Cansu karakterine hayat verdiği dönemde estetik operasyon geçirmiş ve kilo vererek dikkat çekici bir değişim geçirmişti. Diriliş Ertuğrul'da 'Maria' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Şahin, uzun süredir ekranda görünmüyordu.

sedef şahin mesleği

Ancak şimdi Sedef Şahin'in hayatındaki bir diğer önemli değişiklikle karşı karşıyayız. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla artık özel bir üniversitenin tiyatro alanında öğretim üyesi olarak görev yapmaya başladığını açıkladı. Bu radikal kararını duyuran Şahin, başarısını ise merhum sanatçı Yıldız Kenter'e adadığını belirtti.

sedef şahin mesleği

Görünüşündeki değişimiyle olduğu kadar kariyer tercihindeki bu dönüşle de dikkat çeken Sedef Şahin'in tiyatro alanındaki yeni yolculuğu, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Şahin'in bu yeni meslek aşkı ve adanmışlığı, kariyerine farklı bir boyut kazandıracağa benziyor.