Hande Erçel'in sevgililer günü paylaşımı sosyal medyayı salladı

Hande Erçel'in sevgililer günü paylaşımı sosyal medyayı salladı
Hande Erçel 15 ay önce ilişkiye başladıkları sevgilisi Hakan Sabancı ile aşk dolu fotoğraflarını paylaştı! İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile 15 ay önce başladıkları romantik ilişkilerini sevgililer günü ve Hakan Sabancı'nın doğum günü vesilesiyle sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımla kutladı. Erçel, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, çiftin birlikte geçirdiği mutlu anları içeren özel fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

hande erçel sevgililer günü

Ünlü çift, ilişkilerinin 15. ayını kutlamalarının yanı sıra, Hakan Sabancı'nın doğum gününü de coşkuyla karşıladı. Erçel, paylaşımında hem sevgililer gününü hem de sevgilisi Sabancı'nın yaş gününü kutlayarak aşklarını tüm takipçileriyle paylaştı. Romantik kareler, çiftin birbirlerine duydukları sevgiyi ve birlikteliklerini kutlama anlarını yansıtıyor.

hande erçel hakan sabancı aşk dolu pozlar

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın ilişkileri, başladığı günden itibaren medyanın ve hayranlarının büyük ilgisini çekmiş, sık sık birlikte çektikleri pozlarla gündeme gelmişlerdi. İlişkilerini sık sık sosyal medya üzerinden paylaşan çift, romantik tatilleriyle de dikkat çekmişti.

Bu özel günlerde paylaşılan fotoğraflar, çiftin birbirlerine olan sevgisi ve uyumu hakkında hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Hande Erçel'in sosyal medya üzerinden yaptığı bu duygusal paylaşım, takipçileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve binlerce beğeni ve yorum aldı. Çiftin mutluluğu, hayranları tarafından da sevinçle karşılanıyor.