Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ı gözyaşlarına boğdu

Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ı gözyaşlarına boğdu
Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakterlerinden Metehan'a hayat veren genç oyuncu Rahimcan Kapkap, İstanbul Teknik Üniversitesi EMÖS Ödül Töreni'nde duygusal anlar yaşattı. Ödül töreninde En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Kapkap, aldığı ödülle birlikte salonu gözyaşlarına boğdu. Ayrıntılar haberimizde...

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla dikkat çeken Rahimcan Kapkap, İTÜ EMÖS Ödül Töreni'nde kategorisinde En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü'ne değer bulundu. Ödülü alırken duygusal anlar yaşayan Kapkap, konuşmasında izleyicileri etkileyici sözlerle duygulandırdı.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN METEHAN'INDAN DUYGULANDIRAN KONUŞMA

rahimcan

Kapkap, ödül konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bu ödülü almak benim için çok kıymetli. Bugün burada sadece beni değil, ailemi de gururlandırdınız. Kızılcık Şerbeti ekibine, yapımcısına, senaristine, yönetmenine ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. En iyi işi en iyi ekip ile yapmak büyük bir onur. Bu ödülü, yazın kaybettiğim babamı anmak ve ona adak olarak kabul ediyorum. Senin için baba, gururlan!"

Rahimcan Kapkap'ın duygusal konuşması izleyicileri derinden etkilerken, genç oyuncunun başarılı performansı ve içten sözleri büyük takdir topladı. Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranları, Kapkap'ın ödül almasının yanı sıra babasına duyduğu sevgi ve özlemi de takdirle karşıladılar.