Mesut Akusta ölümle burun buruna geldi: İlk kez anlattı

Mesut Akusta ölümle burun buruna geldi: İlk kez anlattı
Başarılı oyuncu Mesut Akusta ölüm ile burun buruna geldiğini açıkladı. Ceyda Düvenci'nin sunduğu ‘Bambaşka Sohbetler’ programında beyin kanaması geçirdiğini anlatarak kötü zamanları açıkladı.

 Mesut Akusta sunuculuğunu Ceyda Düvenci’nin yaptığı ‘Bambaşka Sohbetler’ programına katıldı. Akusta, ortaokul döneminde yaşadıklarını anlattı. Bir yumruk sonucunda beyin kanaması geçirdiğini ifade eden Akusta, apar topar Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nin Beyin Cerrahi bölümüne yatırılarak tedavi gördüğünü açıkladı.
Mesut akusta
MESUT AKUSTA'NIN OKUL HAYATI
O zamanlar futbol oynarken bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Hiçbir şey yapamayacak hale gelirken beynine darbe aldığından ötürü okul hayatının bittiğini açıkladı. Ankara'ya taşınmasıyla beraber yeni işlere girdiğini ablası, abisiyle beraber Ankara'da yaşadığını söyledi. Halk Eğitim Merkezi vardı, beni oraya teknik ressamlık kursuna gönderdiler. 8 ay sonra sertifika almaya gittim ve ‘tiyatro kursu kayıtları başlamıştır’ ilanını görerek heyecanlandığını ve ablasından kendisini buraya göndermesini istedi. Akusta, Ankara'da çocuk tiyatrosu ile mesleğe giriş yaptığı bilgisini verdi.