Pavyon dansı dengeleri bozdu: 'Dilber'e ev almak için satılık'

Pavyon dansı dengeleri bozdu: 'Dilber'e ev almak için satılık'
O dizi karakteri için ev, arsa satışları yapılıyor. Hangi dizi karakteri için satış yapılıyor? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı İnci Taneleri dizisi Dilber dansı sosyal medyada popüler oldu. Bir çok akım ortaya çıktı. Bu akımlar nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

DİLBER İÇİN EV, ARSA SATIŞLARI BAŞLADI!

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'İnci Taneleri' dizi karakteri Dilber sosyal medyada popüler oldu.inci taneleri

Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı gündem oldu. Değişik bir çok akım ortaya çıktı. Pavyon kursu açanlar, elbisesini satanlar ve arsa, ev satışında bulunanlar oldu.

Sincanlı Erkal'ın 'Dilber Evin Barkın Yok Mu?' şarkısı eşliğinde Hazal Ergüçlü Dilber karakteriyle pavyon dansını ortaya koydu. Yayına girmeyen dizinin fragmanı sosyal medyada olay yarattı. Türk erkekleri Dilber için akım başlattı. Dilber için ev, arsa, araba satışı yapan Türk erkekleri ortaya çıktı. Dilber'e ev alabilmek için, Dilber için satıyorum ilan başlıkları yer aldı.

Aynı zamanda Dilber dansı ve dövmesi de olay yarattı. Dilber elbisesine talepin artmasıyla 3.000 TL elbise fiyatı 65.000 TL'ye kadar artış gösterdi. Bunun yanında 'pavyon dans' kursları açılmaya başladı.