Serdar Ortaç kahreden haberi paylaştı

Serdar Ortaç kahreden haberi paylaştı
Serdar Ortaç açıkladı! Ayağını kaybedebilir! Ayrıntılar haberimizde...

Başarılı Türk pop müziği sanatçısı Serdar Ortaç, uzun süredir mücadele ettiği Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ortaç, son dönemde sosyal medya platformlarında gerçekleştirdiği canlı yayınlarda hastalığıyla ilgili detayları paylaştı.

53 yaşındaki sanatçı, önceki gün bir güzellik merkezinde görüntülendiğinde, bakım yaptırdığını belirtirken, MS hastalığının ciddiyetini vurguladı. Ortaç, eski sahne şovlarına devam edememe durumunu dile getirerek, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum. Bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim. 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

serdar ortaç ms

Serdar Ortaç'ın hastalığına dair paylaştığı bilgiler, sanatçının yaşadığı zorlukları ve gelecekle ilgili endişelerini ortaya koyuyor. MS hastalığı, sinir sistemi üzerindeki etkileriyle bilinen bir hastalık olup, Ortaç'ın açıklamaları, hastalığın kişinin günlük yaşamını ne kadar etkileyebileceğini gösteriyor. Sanatçının, yeni bir atak durumunda ayağını kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtmesi, hastalığın ciddiyetini bir kez daha vurguluyor.

Bu gelişmelerle birlikte, sevenleri Serdar Ortaç'a destek mesajları iletilirken, hastalığın farkındalığını artırmak adına da önemli bir fırsat ortaya çıkıyor. Ortaç'ın mücadelesi ve bilinçlendirme çabaları, geniş kitlelere ulaşarak MS hastalığıyla ilgili toplumsal farkındalığı artırabilir.