Şeyma Subaşı çırılçıplak kamera karşısına geçti!

Şeyma Subaşı çırılçıplak kamera karşısına geçti!
Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı bu defa tatil fotoğraflarıyla adını duyurdu. Cesur üstsüz paylaşımlarda bulunan Subaşı, sosyal medyayı karıştırdı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, uzun zaman beraberlik yaşadığı Mısırlı iş adamı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 3 gün 3 gece süren düğün yaparak nikah masasına otursada bu mutluluk kısa sürdü. Subaşı ve milyoner isim 29 Eylül tarihinde boşandığını açıkladı.

şeyma subaşı bikinizis
Boşanma sonrasında açıklamalarda bulunan Subaşı, farklı isimlerle aşk yaşadığına dair haberler çıkarken bu iddialar karşısında boşandığından beri 4 aydır belki daha fazladır kimsenin elini tutmadığını ifade etti. Yaşanan olaylar hakkında daha fazla spekülasyon yapılmadan önce Subaşı'nın yaptığı açıklama kamuoyu tarafından ses getirdi.

şeyma subaşı
Boşanma sonrasında sık sık tatil fotoğraflarını yayınlayan Subaşı, bu defa bikininin üstünü taktığı büyük kolye ile dikaktleri çekerken üstsüz kıyafetleri şaşırttı. Cesur paylaşımı, sosyal medya üzerinden büyük ilgi görerek beğeni yağmuruna tutuldu.