Torreira ve Devrim Özkan meğer bu yüzden ayrılmış!

Torreira ve Devrim Özkan meğer bu yüzden ayrılmış!
Ünlü oyuncu Devrim Özkan ve futbolcu sevgilisi Torreira'nın neden ayrıldığı öğrenildi! Tüm detaylar haberimizde.

İlişkileriyle sık sık gündeme gelen oyuncu Devrim Özkan ve Galatasaray'ın yıldızı Torreira'nın ayrılık sebebi ortaya çıktı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DEVRİM ÖZKAN VE TORREİRA'NIN AYRILIK SEBEBİ ÖĞRENİLDİ

Sarı kırmızılı takımın yıldız isimlerinden Torreira ve yıldız oyuncu Devrim Özkan yaşadıkları aşkla sık sık gündeme geliyordu ancak geçtiğimiz günlerde çiftin ayrıldığı iddia edildi. Ayrılık sebeplerinin Devrim Özkan'ın lüks istekleri sebebiyle çıkan kavgalar olduğu iddia edildi. Yılbaşını beraber kutlayan ve geçtiğimiz yaz mevsiminde de ege bölgesinde tatil yapan çift sosyal medya hesaplarından yaptıkları aşk dolu paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyordu. Birbirlerine sık sık sevgi dolu sözler paylaşan çift birlikte olan fotoğraflarını kaldırdı ve sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıktı.

devrim özkan ve torreira'nın ayrılık sebebi öğrenildi

 Aramızda Kalmasın isimli magazin programının sunucusu Müge Dağıstanlı tarafından ortaya atılan iddialara göre çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebi Devrim Özkan'ın lüks istekleri oldu. İddialara göre kavga Torreira'nın evinde başladı ve çift çevredekileri de etkiledi. Ortaya atılan iddialara göre Devrim Özkan'ın Torreira'dan 400 bin dolarlık saat, marka ayakkabı ve çanta gibi istekleri bitmeyince ünlü futbolcunun 3 milyon TL'ye kadar harcama yaptığı, Torreira'nın takımdan alacağı parada da sıkıntılar olduğu için ekonomik zorluklar yaşadığı ve lüks istekler sebebiyle kavgalarının bitmediği söylendi.