Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si değişimiyle şaşırttı

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si değişimiyle şaşırttı
Bir zamanların popüler dizisi olan Yaprak Dökümü'nün küçük Ayşe'sini görenler tanıyamıyor! Değişimi ile herkesi şaşkına çevirdi! Detaylar haberimizde.

Başrollerinde ünlü isimlerin yer aldığı Yaprak Dökümü dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Şebnem Ceceli artık yetişkin ve 22 yaşında. Görenler gözlerine inanamıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN KÜÇÜK AYŞE'Sİ BÜYÜDÜ

İlk kez 2006 senesinde ekranlara gelen “Yaprak Dökümü” dizisi, dört sezon boyunca aralıksız yayınlanarak Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Yaprak Dökümü dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Şebnem Ceceli artık büyümüş ve genç bir kız olmuştur. Dizide Tekin ailesinin en küçük kızına hayat veren Ceceli'nin son halini görenler onun dönüşümüne inanamadı. 

Yaprak Dökümü'nün Küçük Ayşe'si Büyüdü

Yıllar sonra bu dizinin çocuk oyuncusu Şebnem Ceceli ortaya çıktı. 'Yaprak Dökümü" dizisinin ardından uzun süre ekranlarda olmayan Ceceli'yi görenlerin dili tutuldu. Küçük Ayşe'yi görenler, onu şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol'a benzeterek, "Çok güzel bir genç kız." yorumunu yaptı.