Konya'da fırtınadan kaçan gençlerin girdikleri baraka yıkıldı: 1 ölü, 3 yaralı!

Konya'da fırtınadan kaçan gençlerin girdikleri baraka yıkıldı: 1 ölü, 3 yaralı!
Konya'ya bağlı Akşehir ilçesinde doğa yürüyüşü yapan beş kişinin yağmur ve fırtınadan sığındığı kulübe yıkıldı. Enkaz altında kalan 25 yaşındaki Selahattin Türkün hayatını kaybettiği bildirilirken, 3 kişinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde doğa yürüyüşü yapan beş kişinin yağmur ve fırtınadan sığındığı kulübe yıkıldı. Enkaz altında kalan 25 yaşındaki Selahattin Türk hayatını kaybetti, 3 kişi de enkazdan yaralı olarak kurtarıldı.

Olay, Akşehir ilçesindeki ormanlık alanda meydana geldi. Ormanda yürüyen bir grup, yağmur ve fırtınadan korunabilmek adına girdikleri barınak, şiddetli yağmur ve rüzgar nedeniyle çökünce, altında mahsur kaldı.

Konya'da fırtınadan kaçan gençlerin girdikleri baraka yıkıldı

Gürültüyü duyan vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, Selahattin Türk'ün enkaz altında cansız bedeniyle karşılaştı. Ekipler, yaralanan Emirhan Çakıcı, Seyit Dura ve Serkan Dura'yı bulundukları yerden çıkardı ve yağtıkları ilk müdahale sonrasında yaralıları ambulanslara alarak Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Bir kişinin de yara almadan kurtulduğu olayla ilgili jandarma ekibi soruşturma başlattı.