Apple cihazı olup orijinal şarj aleti kullanmayanlar yandı

Apple cihazı olup orijinal şarj aleti kullanmayanlar yandı
Orijinal Şarj Kullanmayanın Başı Dertte: Çakma Şarj, iPhone 15 Pro Max'ı Eritti! Kullanıcı Hem Elinden Hem Cebinden Yandı, Olay Sosyal Medyayı Salladı.

Teknoloji devi Apple, kullanıcılarına orijinal şarj aksesuarları kullanma konusunda sürekli uyarılarda bulunurken, bir Reddit kullanıcısı olan NoisilyMarvellous, son yaşadığı talihsiz olayla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde satın aldığı iPhone 15 Pro Max'i şarj ederken yaşadığı sorunun şok edici detaylarını paylaştı. Orijinal Apple şarj kablosu yerine başka bir kabloyu tercih eden kullanıcı, telefonunun ve elinin yanmasıyla sonuçlanan bu olayı tüm detaylarıyla paylaştı.

iphone

Reddit'te NoisilyMarvellous adlı kullanıcı, iPhone'unun şarj edilirken aşırı ısındığını, elinde yanıklar meydana geldiğini ifade etti. Kullanıcı, “iPhone 15 Pro Max'in normalde de ısındığını biliyordum ancak bir aylık kullanımın ardından gece boyunca şarj olurken o kadar aşırı ısındı ki parmağımda tam anlamıyla yanık izi bıraktı” dedi.

Kullanıcının paylaştığı görüntülerde dikkat çeken nokta, orijinal Apple ürünü olmayan bir şarj kablosu kullanılmasıydı. Kullanıcı, şarj cihazını çıkardığında plastiğin eridiğini ve gövdede yanık izleri oluştuğunu dile getirdi. Bu olay, lisanslı aksesuar kullanımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı. Apple, kullanıcılarını bu tür risklerden kaçınmak için lisanslı ürünleri tercih etmeleri konusunda sürekli uyarıyor.

iphone yanık