Apple ürünlerinin sahte olduğunu böyle anlayabileceksiniz

Apple ürünlerinin sahte olduğunu böyle anlayabileceksiniz
Apple marka ürünlerinizin sahte olup olmadığını anlamak istiyorsanız bu yöntemi uygulayın! Tüm detaylar haberimizde.

Apple marka ürünlerinizin orijilliğinden emin olamıyorsanız bu yöntemi mutlaka deneyin! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

APPLE SAHTE ÜRÜN ANLAMA YÖNTEMİ

Apple markasının sahte ürünlerle baş etme süreçleri devam ediyor. Apple markasına ait iPhone telefonlardan Apple Watch akıllı saatlere kadar birçok ürünün sahtesi piyasaya sızdırılıyor. Apple tarafından yapılan uyarılara göre Apple Watch akıllı saatlerin şarj aletlerine dikkat edilmesi gerekiyor. Apple markası üçüncü ekipmanlar kullanan kişilerin dikkatli olmasını ve bu ürünleri tercih etmemesi gerektiğini söylüyor. Apple Watch cihazların sertifikalı olmayan cihazlarla şarj edilmemesi gerekiyor. Bu cihazlar akıllı saatin yavaş şarj olmasını ve şarj zillerinin bozulmasına ve pil ömürlerinin düşmesine sebep olabiliyor. 

apple sahte ürün anlama yöntemleri

Apple markası yalnızca kendi markalarının ürettiği şarj cihazlarının kullanılmasını ve şarj aletinin üstünde Made for iPhone ya da Made for Apple Watch yazısının olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor. Apple markasının resmi internet sitesinde orijinal şarj cihazlarının fotoğrafları paylaşılıyor. Orijinal ürünler işaret, metin ve düzenleyici etkinliklerden tanınabiliyor. Aynı zamanda Apple tarafından üretilen şarj aletleri model numaralarıyla sorgulanabiliyor. Markanın desteklemediği aksesuarların sistem raporlarında Apple Inc. ifadesi yer almıyor. Bu sebeple marka müşterilerin sadece MFi destekli şarj cihazı almalarını öneriyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de iPhone 15 Pro Max siparişi veren bir müşteri dolandırıldığı ve sahte ürün gönderildiğini iddia etti ve Apple markası kendi lojistik ağı sorgulanmaya başladı.