Apple'ın başı iPhone 15 ile dertte: Sorun çözülemiyor

Apple'ın başı iPhone 15 ile dertte: Sorun çözülemiyor
Aylarca heyecanla beklenmişti! Apple markası iPhone 15 sorunlarını çözemiyor! Tüm detaylar haberimizde.

Apple markasının başı yeni modeliyle dertte! Bu problemler bir türlü bitmiyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

IPHONE 15 MODEL SORUNLARI ÇÖZÜLEMİYOR

Geçtiğimiz ay tanıtımı yapılan ve satışa başlanan iPhone 15 modelle ilgili problemler son hızıyla devam ediyor. Yeni telefonda çok fazla ısınma sorununun ortaya çıkması sonrasında marka bir güncellemeyle bu sorunun önüne geçilebileceğini belirtmişti. Yapılan açıklamalara göre yeni iPhone modeller birkaç gün kullanıldıktan sonra ya da bulutla depolanmış yedekleme bilgileri yüklenirsek çok fazla şekilde ısınmaya başlıyor. 

iphone 15 aşırı ısınma sorunu çözülemiyor

Cihaz video oyunu gibi birçok işlem gücü gerektiren uygulama kullanırken de ısınmaya başlıyor. Ancak bu modeldeki ısınma sorunu diğer modellerden daha fazla oldu. Apple tarafından yapılan açıklamaya göre diğer modellerde paslanmaz çelik kullanılırken iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelde titanyum kasa kaynaklı olmadığı söylendi. Aşırı ısınma sorununun sebebinin lightning şarj yerine talimat sonrasında USB-C olarak değiştirilmesi de olamayacağı söylendi. Aşırı ısınma sorununun güncelleme ile çözüleceği dile getirse de genel satışlarda peş peşe üç çeyrek düşüş yaşandığı ve bu problemin satışları etkilemeye devam edeceği söylendi.