Elektrikli araçlar için büyük yenilik: Sıvı soğutmalı şarj ünitesi geliştirildi

Elektrikli araçlar için büyük yenilik: Sıvı soğutmalı şarj ünitesi geliştirildi
Elektrikli araçlar, evrimin bir parçası olarak günlük hayatımızda daha fazla yer kaplamaya başlıyor. Bu evrimin kilit oyuncularından biri olan Huawei, sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi FusionCharge'i Türkiye pazarına sunuyor.

Teknoloji devi Huawei, elektrikli araçların şarj süreçlerini daha hızlı ve etkili hale getirmek üzere yeni bir inovasyona imza attı. "FusionCharge" adını taşıyan bu sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi, Türkiye pazarında tanıtıldı. Huawei'nin bu yeni teknolojisi, 12 adede kadar çıkışı destekleyerek, tek bir konektörle 600 kilovata kadar çıkış gücünü sağlayabiliyor. Elektrikli araç sahiplerine daha verimli ve hızlı şarj imkanı sunan FusionCharge, Huawei'nin yenilikçi yaklaşımını bir kez daha ortaya koyuyor. Elektrikli araç sektöründeki bu gelişme, şarj altyapısının ileriye dönük daha da güçlendirilmesine yönelik umut vadediyor.

Teknoloji devi Huawei, sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi olan FusionCharge'i Türkiye pazarına tanıttı. Şirket, sürdürülebilir kalkınmayı destekleme ve yeni nesil teknolojileri teşvik etme odaklı bir yaklaşım benimseyerek akıllı şarj ürünleri ile elektrifikasyon sürecini hızlandırmayı amaçlıyor. FusionCharge, sıvı soğutmalı ultra hızlı güç ünitesi ile dijitalleşen akıllı e-mobiliteye öncülük ederken kullanıcılara güvenilir ve verimli bir şarj deneyimi sunmayı hedefliyor.

Huawei'nin düşük karbon stratejisini destekleme amacı doğrultusunda geliştirilen bu ürün, şarj noktası operatörleri için de daha iyi bir yatırım fırsatı sunuyor. Şirket, iş ortaklarıyla birlikte esnek ve verimli bir dijital güç ekosistemi oluşturma yolunda ilerlerken Türkiye'de e-mobilite sektöründeki büyümeyi desteklemeyi amaçlıyor. Huawei Dijital Enerji İş Grubu Genel Müdürü Guanliang Zhao, FusionCharge'in Türkiye'de kullanıma hazır olduğunu belirterek, büyüyen elektrikli araç pazarına güvenilir ve verimli ürünler sunma çabalarının devam edeceğini ifade etti.

sd

Huawei, sürdürülebilir kalkınmaya yönelik taahhütlerini artırmak ve yeni nesil teknolojilere destek olmak adına Türkiye pazarına sunduğu FusionCharge ile dikkat çekiyor. Bu yüksek teknolojili şarj ünitesi, kullanıcılarına hizmet verilen şarj seanslarında yeni bir dönemin kapılarını aralayarak şarj altyapısını güçlendirmeyi amaçlıyor.

FusionCharge, sıvı soğutmalı güç ünitesi sayesinde etkileyici bir 720 kilovat güç çıkışına imkan tanıyor. Kabin, güç havuzu ve güç paylaşım matrisi, yüksek hızda şarj olanağı sağlarken AC/DC ve DC/DC modüllerinin ayrılabilirliği, güç ünitelerini daha erişilebilir ve yönetilebilir hale getiriyor. Tek bir konektörle 600 kilovata kadar çıkış gücü işlenebilirken, 12 adede kadar çıkışı destekleme kapasitesiyle dikkat çekiyor.

FusionCharge'in sıvı soğutmalı mimarisi, geleneksel yapıları aşarak üst düzey kalite, esneklik ve gelişmiş bir şarj deneyimi sunuyor. Ürün, 500 amperlik gücüyle yüksek hızlı şarjın kapılarını aralarken, yüzde 95,5 verimliliği ve düşük arıza oranıyla güvenilirliği vurguluyor. Tamamen sıvı soğutmalı teknolojisi sayesinde ise çalışma sırasında 60dB'nin altında düşük bir ses seviyesiyle sessiz bir şarj deneyimi sunuyor. Huawei'nin bu yenilikçi şarj ünitesi, Türkiye'deki elektrikli araç pazarına daha etkili ve güvenilir bir şarj deneyimi sunma vizyonuyla öne çıkıyor.