Elon Musk'ın Twitter'ı neden kafaya taktığı belli oldu

Elon Musk'ın Twitter'ı neden kafaya taktığı belli oldu
Elon Musk'ın satın aldığı Twitter platformuyla ilgili sürekli değişiklik yapma sebebi ortaya çıktı! Tüm detaylar haberimizde.

Elon Musk'ın Twitter takıntısı ortaya çıktı! Meğer sebebi buymuş! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ELON MUSK'IN TWİTTER TAKINTISI

Geçtiğimiz sene Twitter platformunu 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'ın satın alma sebebi ortaya çıktı. Kurt Wagner Battle for the Bird ismiyle piyasaya çıkacak. Musk eski Twitter CEO'su Parag Agrawal'dan özel jetini takip eden bir kullanıcı hesabını kapatmasını istemiş ve bu talep reddedilmişti. İddialara göre reddetme kararı sonrasında Elon Musk epey sinirlendi ve Twitter hissesi satın lamaya başladı. 

elon msuk'ın twitter takıntısı

Üç ay içinde şirkette yüzde 10 oranında hisseye sahip olan Musk Twitter platformunu satın almak için devreye girdi ve Ekim ayında hedefine ulaştı. Satın alması sonrasında ifade özgürlüğüne önem verdiğini söyleyen Musk özel jetini takip eden kullanıcının hesabını kapatmayacağını söyledi ve 1 ay sonra sözünün arkasında durmayarak kullanıcının hesabını askıya almış oldu. Olaylar sonrasında Wagner'ın Battle for the Bird kitabı 20 Şubat tarihinde çıkacak. Musk ve Agrawal kitaptaki iddialarla ilgili açıklamada bulunmadı.