Meta, yapay zeka görsellerini tek tek ifşa edecek

Meta, yapay zeka görsellerini tek tek ifşa edecek
Sosyal medya paltformlarından olan Facebook, İnstagram ve Threads'te diğer şirketlerin yapay zeka araçları tarafından Meta görselleri gündeme geldi.

Meta tarafından yapılan açıklamayla beraber kullanıcıların gördükleri içeriklerin yapay zeka ile oluşturulmasına vurgu yapıldı. Şirket sosyal medya üzerinden Meta Al özelliğini kullanarak ''Al ile Hayal Edildi'' etiketiyle içeriklerde yapılacağına aktarıldı.

Açıklamalar sonrasında yapay zeka kullanılarak oluşturulduğu belirtilerek ortak teknik standartlara uyum sağlayarak ortaklarıyla beraber çalışıldığında işaret etti. Bu özellikle beraber kaydedilen açıklamalarda gelecek aylarda uygulamaların desteklediği tüm diller üzerinde etiket uygulamalarının başlayacağına işaret etti.

meta
Dünya çapında önemli seçimler yapılırken dikkat çekildiği açıklamalar üzerine bu süre içerisinde insanların yapay zeka içeriğiyle nasıl oluşturulduğuna değinerek insanların ne tür şeffaflığı en değerli bulduğu ve bu teknolojilerin nasıl geliştirildiği konusunda öğrenmenin beklendiğini belirti.