Renault Clio'da Yeni Donanım Seviyesiyle Sıra Dışı Fiyat Avantajı!

Renault Clio'da Yeni Donanım Seviyesiyle Sıra Dışı Fiyat Avantajı!
Fransız otomobil devi Renault, popüler modeli Clio için beklenmedik bir hamle yaparak yeni bir donanım seviyesini müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

Bu özel donanım seviyesi, oldukça düşük bir fiyatla satışa sunulacak ve büyük bir ilgi bekleniyor.

Türkiye'nin köklü otomobil satıcılarından Renault, uzun yıllardır ülkemizdeki otomobil severlerle buluşuyor ve sektördeki büyük başarısını Renault Clio ve Megane modelleriyle perçinliyor.

Renault, Boş Versiyonuyla Pazar Payını Artırmayı Hedefliyor!

Şu anda Türkiye'de en uygun Clio'nun fiyatı yaklaşık 450 bin TL olarak seyrediyor. Ancak bir sorun var: bayiye gittiğinizde sıfır bir Clio bulmanız oldukça zor. Aynı modelin ikinci el fiyatı ise 600 bin TL seviyelerine çıkmış durumda.

Bu durumda yeni gelen otomobiller, alıcılar için büyük bir öneme sahip oluyor. Çünkü erken sipariş verenler, otomobilleri hemen satın alma şansına sahip olabiliyorlar. Aksi takdirde, 1 yıla kadar uzanan beklemelerle karşı karşıya kalabiliyorlar.

Fransa kaynaklarına göre Renault, yeni bir Clio versiyonu üzerinde çalışıyor. Bildiğimiz üzere en temel Clio paketi Joy olarak biliniyor ve fiyatı 450 bin TL civarında. Yeni bir boş paket Clio modeli ise Joy'dan daha az donanımlı olacak ve çok daha uygun bir fiyatla satışa sunulacak.

Bu otomobil, özellikle Asya pazarı için geliştiriliyor ve ana hedef kitlesi Çinli rakipler. Çünkü Çinli otomobil devleri, boş otomobilleri oldukça düşük fiyatlarla satışa sunarak Asya'da büyük bir hakimiyet kurmuş durumda. Avrupalı rakipleri ise bu durum karşısında zorlanıyor.

Renault ekibi de bu durumu göz önünde bulundurarak, Clio'nun boş bir versiyonunu üreterek pazar payını artırmayı hedefliyor. İddialara göre bu boş Clio modeli ilk olarak Asya pazarında satışa sunulacak ve daha sonra Türkiye ve bazı Afrika ülkelerine getirilecek.

Yeni Clio'nun yılın son çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor ve Türkiye fiyatının mevcut kur ve vergilerle 310 bin TL gibi bir seviyede olacağı tahmin ediliyor.

Böylelikle, Renault Clio'nun sıfır versiyonu, müşterilerine sunduğu rekabetçi fiyat avantajıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Otomobil severler, bu yeni donanım seviyesine sahip Clio'yu 310 bin TL gibi cazip bir fiyatla satın alma fırsatını yakalayacaklar. Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan bu model, otomobil tutkunlarının heyecanla beklediği bir seçenek olarak öne çıkıyor.