Robot Sofia 3 modlu çıktı: Kılıçdaroğlu sözleri sonrası ortaya çıktı

Robot Sofia 3 modlu çıktı: Kılıçdaroğlu sözleri sonrası ortaya çıktı
Oğuzhan Uğur'un programına katılan Robot Sopia, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söyledikleriyle dikkat çekti. Sopia'ya yöneltilen ''Kemal Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?'' sorusu karşında gelen yanıt şaşırttı.

Hong Kong merkezli Hanson Robotics şirketi tarafından düzenlenen Robot Sopia, Oğuzhan Uğur'un programına katıldı ve kendisine yöneltilen tüm sorulara tek tek yanıt verdi. Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medya üzerinden gündeme geldi.

ROBOT SOPİA'NIN 3 MODU

Uğur, 3 modu hakkında bilgi verirken bir modu direkt olarak mutlu etmek için insanlara cevap vermektedir. Dünyayı robotlar mı yönetsin diye sorulan bir soruya bu mod üzerinden verilen yanıt olur mu biz sizin köleniziz, çöpü ben atayım ne olur gibi karşılık geliyor.

İkinci mod ise Faruk Gergerlioğlu modu olarak yorumlanırken açıldığında hep dünyanın kazanması ve kimsenin birbirine bir şey yapmasın kardeş modu olarak da yorumlanıyor.

Sofia kemal kılıçdaroğlu

Son mod serserilik modu olarak bilinirken küfür etmek serbest olup insanların belirlediği yazılar üzerinden devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT YORUM

Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi? sorusuna yanıt veren Sopia'nın yanıtı dikkat çekerken ben bir yapay zekayım siyasi liderin görevine karar verme yetkim yok fakat istifa etmeli ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Uğur ise bu sorunun nedenine açıklık getirdi. 'İstifa etsin' demesinin nedeni de büyük ihtimalde Twitter'da en çok dönen konu o olduğu için ki Kılıçdaroğlu beyefendiye de kötü bir şey söylemedi. açıklamalarında bulundu.