WhatsApp'a ilginç bir özellik geliyor: O uygulamadan esinlenildi

WhatsApp'a ilginç bir özellik geliyor: O uygulamadan esinlenildi
Milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp herkesin yüzünü güldürecek bir güncelleme üstünde çalışıyor! Tüm detaylar haberimizde.

En çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp yeni güncellemesini duyurdu. Kullanıcılar çok sevecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ BİR GÜNCELLEME ÜSTÜNDE ÇALIŞIYOR

Avrupa Birliği tarafından geçtiğimiz günlerde alınan Dijital Piyasalar Yasası kapsamında büyük teknoloji şirketlerinin farklı uygulamalarla birbirleriyle iletişim kurabilmesine karar verildi. WhatsApp Android işlemli telefonlar için 2.23.19.8 güncellemesi üzerinde çalışıyor. Bu şekilde WhatsApp yeni bir güncellemeyi kullanıcılarına sunacak. Yapılan haberlere göre uygulamanın yeni güncellemesi henüz kullanıcılar tarafından kullanılmıyor ancak güncelleme üstünde çalışmalar sürüyor. 

whatsapp yeni bir güncelleme üstünde çalışıyor

Avrupa Birliği uyumlu hale gelmesi için teknoloji şirketlerine 6 ay süre tanınıyor. Bu özelliklerin Avrupa Birliği ülkesi olmayan yerlerde geçerli olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Yapılacak yeni güncellemeyle birlikte kişiler WhatsApp uygulaması kullanmasa bile uygulamadan mesaj gönderebilecekler. Signal uygulaması kullanan biri WhatsApp uygulaması kullanan birine mesaj atabilecek. Üçüncü taraf sohbet özelliğinin önümüzdeki günlerde yapılacak güncellemeyle kullanıcılara sunulması bekleniyor.