WhatsApp'ta artık avatarlarla konuşulabilecek

WhatsApp'ta artık avatarlarla konuşulabilecek
Tüm dünyada ve ülkemizde en fazla rağbet gören mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’tan gelen bu haber kullanıcıların yüzünü güldürecek. İşte detaylar…

Günlük aktif olarak an fazla kullanılan WhatsApp uygulaması çok konuşulacak bir güncelleme yapıyor. Detaylar haberimizde…

su

WHATSAPP'TAN YENİ AVATAR GÜNCELLEMESİ: KULLANICILAR KENDİ AVATARLARINI OLUŞTURABİLECEK

WhatsApp kullanıcıları artık fotoğraflarını avatarlara dönüştürebilecek. Kullanıcıların insanları ifade etmek için beklediği avatar ve damga oluşturma işlevlerinden yararlanın.

WHATSAPP'A YENİ AVATAR GÜNCELLEMESİ GELİYOR

Yeni WhatsApp avatar özelliği, kullanıcıların çektikleri selfieleri çizgi film ve çizimlere dönüştürmesine olanak tanıyor. Oluşturulan avatar, mesajlara ve diğer etkileşimlere yanıt vermek için kullanılacaktır. Bay Mehta ayrıca yeni avatar özelliğinin, sosyal etkileşimin geleceği olacağına inandığı Metaverse'deki insanları temsil etmek için kullanılacağını umduğunu da ifade etti.

ARTIK AVATARLAR OTOMATİK OLUŞTURULACAK

İngiltere ve Avrupa'daki kullanıcılar avatar özelliğini manuel olarak oluşturdu. Ancak yeni güncellemeyle birlikte sadece çektiğiniz bir selfieyi yükleyerek avatarınızı otomatik olarak WhatsApp’a yükleyebileceksiniz.

ŞİMDİYE KADAR 1 MİLYON AVATAR OLUŞTURULDU

Kullanıcılar isterlerse avatarlarına yeni kıyafetler ve kişiselleştirilmiş özellikler ekleyebiliyor. Yeni gizlilik politikası sizin için de geçerlidir. WhatsApp şu ana kadar 1 milyon avatar oluşturduğunu söylüyor.