Xioami fotoğraf makinesini tahtından edecek telefon çıkardı

Xioami fotoğraf makinesini tahtından edecek telefon çıkardı
Akıllı telefon dünyasında her geçen gün yeni modeller ortaya çıkarken Xiaomi’den gelen bu özellik fotoğraf makinelerini aratmayacak. Öyle ki Xiaomi 14 Ultra kamera kitiyle beraber geliyor. Hem fiyatıyla hem de o fiyata kamera özellikleriyle görenleri resmen şaşkına döndürecek. İşte detaylar…

Xiaomi'nin yeni modeli 14 Ultra, fotoğraf makinelerini aratmayan özel bir kamera kitiyle geliyor. Akıllı telefon dünyasının en iddialı modellerinden biri olan Xiaomi 14 Ultra, amiral gemisi özellikleri ve etkileyici kamerasıyla dikkat çekiyor. Şirketin sunduğu yeni güncelleme ile birlikte, kullanıcılar telefonlarını daha da geliştirmek ve fotoğrafçılık deneyimini artırmak için özel bir kamera kiti alabilecekler. 

5V şarj ve 1500 mAh desteğe sahip olacak bu kamera kitinde, bir önceki modelde bulunan adaptör halkası, deklanşör düğmeli kamera kolu ve lens kapağı gibi özelliklerin yer alması bekleniyor.

Xiaomi 14 Ultra'nın bu özel kamera kitiyle birlikte fiyatının 100 ila 200 dolar arasında olacağı düşünülüyor. Yüksek ihtimalle Xiaomi 14 Ultra'nın lansmanıyla birlikte çıkış yapacak olan bu kamera kitinin, Xiaomi marka telefonlarla uyumlu olacağı belirtiliyor.

xiaomi

 Xiaomi 14 Ultra'nın öne çıkan özellikleri arasında, tek noktalı ultrasonik parmak izi sensörü, 1 inçlik Sony LYT900 ana kamera, 5500 mAh'lik güçlü bir batarya ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi bulunuyor. Telefonun çıkış tarihi henüz belli değil, ancak bazı iddialara göre 2024 yılının Nisan ayında piyasaya sürülebilir. Bu özellikleri ve uygun fiyatıyla Xiaomi 14 Ultra, kullanıcıların dikkatini çekmeye aday.

Xiaomi 14