Ayçiçek Yağında Büyük İndirim

Ayçiçek Yağında Büyük İndirim
Ülkemizde birkaç yıldır yaşanan enflasyonla birlikte özellikle gıda ürünlerine sıklıkla zam geliyor.

Bu zamlarla birlikte pek çok vatandaş gıda ürünlerini almakta zorlanıyor. Yakın zamanda yeni yapılan bir düzenleme ile birlikte Ayçiçek yağında büyük bir indirim meydana geldi.

Özellikle yağ fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlar bu haberle beraber indirim gününde Ayçiçek Yağına çok uygun fiyata sahip olabilir. CarrefourSA yaptığı büyük zamla birlikte Ayçiçek yağlarını bu hafta itibariyle uygun fiyatlara sunuyor. Bütün CarrefourSA zincirlerinde geçerli olan bu indirimden yararlanmak için CarrefourSA şubesine giderek rahatlıkla indirimden yararlanabilirsiniz.

CarrefourSA da Büyük İndirim

Dünya’da ve ülkemizde yaşanan küresel ekonomik krizlerle birlikte özellikle gıda alışverişleri pek çok vatandaş açısından daha zor bir hale geldi. Bu küresel ekonomik krizler ve alım gücünün düşmesi sebebiyle özellikle yağ şeker gibi temel gıdalarda ciddi bir artış söz konusu oldu.

Bu doğrultuda pek çok vatandaş özellikle indirim günlerini takip etmeye başladı. Bu hafta boyunca geçerli olacak indirimle beraber CarrefourSA’dan rahatlıkla Ayçiçek yağını en uygun fiyatları alabilirsiniz. Bütün CarrefourSA şubelerinde ve CarrefourSA’nın internet sitesi üzerinde bu indirim geçerli olacak. İhtiyacınızla beraber bu indirimden yararlanarak Ayçiçek yağını alabilirsiniz.

Ayçiçek Yağında Fiyatlar

Ayçiçek yağında bu hafta fiyatlar 3 litre 99,90 TL olacak. İndirim öncesinde 119.90’ye satılan Ayçiçek yağı bu haftalık indirimle beraber özellikle kızartma sever kişilerin yüzünü güldürdü. CarrefourSA’da yapılan bu indirim ile beraber ihtiyacınız varsa eğer Türkiye’de bulunan bütün CarrefourSA şubelerinden bu indirimden yararlanabilirsiniz.

₺20’lik yapılan indirimle beraber yelek 3 litre gerek 5 litre gibi farklı miktarlarda yağı çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Aynı zamanda CarrefourSA internet alışverişi üzerinden de yine bu hafta boyunca 20 TL’lik indirimi sunacak.

Yağ ihtiyacı olan vatandaşlar açısından ve ihtiyacı olan kişiler için bu indirimli fiyatlardan yararlanmak çok kolay. CarrefourSA şubelerinin her birine giderek bu hafta geçerli olacak fiyatlardan Mayıs ayının sonuna kadar yararlanabilirsiniz. Ayçiçek yağı dışında pek çok üründe de indirim mevcut.