Şubesiz pideci vergide rekor kırdı

Şubesiz pideci vergide rekor kırdı
İzmir'de vergilerin ilk sırasında yer alan pideci şaşırttı. Şubesi bile olmayan vergi rekortmeni pideci için sıraya girmek gerekiyor.

İzmir iş dünyasında en fazla gelir vergisi ödeyen 100 isim belli olurken vergi rekortmeni listesiyle Çeşme'deki bir pideci herkesin dikkatini çekerken dev fabrika ve holdingleri geride bırakmasıyla tek şube ile vergi rekortmeni listesinde yer aldı. 50 yıldır faaliyetlerine devam eden işletmenin sahibi Reşat Akbaykal bile rekortmenler arasına girmesine şaşırırken, durumu gelen telefon ile öğrenildi.

GELEN TELEFONLA ORTAYA ÇIKTI
Gündemde yer alan pideci için gazetecii Fatih Altaylı çok konuşulurken youtube kanalında koşurken İzmir'de en çok vergi verenler arasında olduğunu ve pideciye madalya verileceği açıklandı. Her gazete üzerinde farklı bilgiler yer alırken 44 milyon verildiği bilgisi paylaşıldı.

dost pidecisi
Dost pidenin sahibi kaç TL vergi verdiğini görmezken İzmir'in birincisi ve Türkiye'nin en zenginleri arasında yerini aldı.  İş dünyası açısından baktığınız zaman, zenginler açısından baktığın zaman.

Arkas'ın vergisiyle İzmir'in en zengini 1.5 milyon dolar olurken Türkiye'de otomobil parası olduğu belirtildi. Dilan Polat'ın Ferrari'si olurken onun parasına denk gelmektedir. İzmir'in vergi rekortmeni, Dilan Polat'ın otomobillerinden bir tanesinin değeri kadar vergi veriyor. Türkiye'de doğru düzgün vergi veren olmadığı ifadeleri kullanıldı.