Çatıdaki çıplak adam bakın kim çıktı! Sere serpe güneşlenmenin cezası şok etti!

Çatıdaki çıplak adam bakın kim çıktı! Sere serpe güneşlenmenin cezası şok etti!
Düzce'de ilginç bir olay yaşandı: Apartmanın çatısında çıplak bir şekilde güneşlenen bir kişi, aniden polis sireni sesini duyunca hızla kaçtı. Olayın ortaya çıkardığı sürpriz isim ise apartmanın sahibi olan S.Y. (50) olarak belirlendi. Almanya'da emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleştiği öğrenilen S.Y.'ye, Kabahatler Kanunu kapsamında tam 617 Türk Lirası ceza kesildi. Eğlenceli bir güneşlenme seansı, şimdi beklenmedik bir ceza ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Sıra dışı olay, 2 gün önce öğle saatlerinde Cedidiye Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın çatısında çıplak bir şekilde güneşlenen bir erkeği görenler, hemen durumu polise haber verdi. Olay yerine ulaşan polis ekibinin siren sesini duyan bu kişi, hızla çatıdan aşağı inerek apartmana girip giyindi ve kaçtı.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, bu kişinin apartmanın sahibi olan S.Y. olduğu belirlendi. Ancak olayın nedenini açıklamak için S.Y.'nin, çatıda güneşlenmeye çıktığını söylediği öğrenildi. Almanya'dan emekli olduktan sonra Türkiye'ye yerleşen S.Y.'ye, Kabahatler Kanunu kapsamında tam 617 Türk Lirası idari para cezası uygulandı. S.Y.'nin güneşlenme seansı, beklenmedik bir ceza ile sonuçlandı! (DHA)


apartman