Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yıllar sonra bir ilk! Enflasyon onu da değiştirdi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yıllar sonra bir ilk! Enflasyon onu da değiştirdi
2000 yılından itibaren televizyon ekranlarında yayınlanan bilgi- kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster’ de büyük bir değişiklik yaşandı. İşte detaylar…

Kim Milyoner Olmak İster yıllardır ekranlarda olan fenomen yarışmada yaşanan sürpriz gelişme herkesi şok edecek. Detaylar haberimizde…

banka

KİM MİLYONER OLMAK İSTER PARA ÖDÜLLERİ DEĞİŞTİ: ÖDÜLE ZAM GELDİ 2023

Kim Milyoner Olmak İster'in büyük ödülü değişti. Yeni ödülün yarışma katılımcılarının iştahını kabartacağı kesin.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İN BÜYÜK ÖDÜLÜ 5 KAT ARTTI

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster'de ödül aynı kaldı. Dolar kurunun her geçen yıl artması, enflasyonun tüm zamanların en yüksek seviyesinde olması, fiyatların hala 1 milyon TL'de olmasıyla ev değil araba bile almak zor.

İlk kez 7 Mart 2000'de ekrana gelen dizi Kim 500 Milyar İster ile ünlendi. O dönemde 500 milyar eski madeni para 868 bin dolara denk geliyordu.

O zaman fiyatı 1 milyon lira iken şu anda dolar bazında 27,21 lira yani 36 bin 751 dolar.

ZAM GELDİ

Son dakika bilgilerine göre "Kim Milyoner Olmak İster" programının büyük ödülü belli oldu.

Birsen Altunbaş'ın kaleme aldığı yazıda Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezonunun tanıtımının yapıldığı ve yine Kenan İzmirlioğlu’nun koltuğa geçtiği öğrenildi.

Fenomen yarışmanın  1 milyon TL olan büyük ödülü 5 milyon TL'ye yükseliyor.

Büyük ödülün ne kadar büyük olması gerektiğini düşünüyorsunuz? 5 milyon liralık büyük ödül yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmına yazarak hem erkek hem de kadın adaylarla bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kim Milyoner Olmak İster Programı'na başvurular online olarak kabul ediliyor. Başvuru formunu doldurmak için:http://www.atv.com.tr/millionaire/form "Başvuru formunuzu güncellemek istiyorsanız,"https://www.atv.com.tr/milyoner/form/update" adresine giderek formunuzu güncellemeniz gerekmektedir.