KPSS puanı olan bu üniversitede işe girebilir! Onlarca kadro için iş ilanı yayımlandı

KPSS puanı olan bu üniversitede işe girebilir! Onlarca kadro için iş ilanı yayımlandı
İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. KTÜ personel alımları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alım ilanlarını internet üzerinden paylaştı. Birçok kadroda personel alımları başlıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KTÜ PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımları başladı. Üniversite bünyesine büro personeli, destek personeli, mühendis, sağlık fizikçisi, tekniker, koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında personel alınacak. Başvuru için son tarih 28 Ağustos olarak duyuruldu. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları kanunu 48. maddede yer alan şartları taşıması, Türk Ceza Kanunu 53. madde kapsamında süresi geçmiş bile olsa kasten işlenen bir suç dolayısıyla bir sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına uğramamış olması ve devlet güvenliğine karşı, anayasal düzene karşı, devlet sırlarına karşı, casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, hile, iflas, ihaleye fesat karıştırma, malvarlığı aklama ve kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, 

ktü personel alımları başladı

2022 KPSS puanı olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. Başvurular 28 Ağustos tarihine kadar https://online.ktu.edu.tr internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru sonuçları en az 20 gün içinde https://www.ktu.edu.tr internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Mühendis kadrosu için Çevre Mühendisliği bölümünü bitirmek ve en az bir sene deneyimi olmak; Büro Personeli kadrosu için İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi, Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler ya da Yönetim Bilişim Sistemleri lisans bölümlerini bitirmek; Farabi Hastanesi Büro Personeli kadrosu için herhangi bir lisans mezunu olmak, YDS Arapça için en az 80 puan almak; Destek Personeli için ortaöğretim kurumlarından mezun olmak, Elektrik Tesisatları, Pano Montörlüğü, Elektrik Elektronik Teknolojisi ya da Makine ve Tasarım Teknolojisi alanlarında kurs bitirme ya da kalfalık ya da ustalık ya da mesleki yeterlilik belgesi olmak ve en az 1 sene deneyim olmak; Sağlık Fizikçisi kadrosu için Fizik, Fizik Mühendisliği ya da Nükleer Fizik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmek ve Sağlık Fiziği alanında yüksek lisans yapmış olmak gerekiyor.