Ereğli polisinin silah ve uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı!

Ereğli polisinin silah ve uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı!
Konya’nın Ereğli ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda 1 otomatik av tüfeği ile birlikte silah ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aranan 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Konya’ya bağlı Ereğli ilçesinde suç olaylarını önlemek için çalışmalarını sürdürülüyor. Bölge polisi geçtiğimiz hafta çeşitli bölgelerde düzenlediği baskınlarda 2 ruhsatsız ve 1 kurusıkı tabanca ve 1 otomatik av tüfeğine düzenlediği operasyonla el koydu.

Ereğli polisinin silah ve uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı

Narkotik ekipleri zehir satıcılarına yönelik harekete geçerek çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirirken Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bürosu'na bağlı ekipler de iki iş yerine yaptığı baskınlarda gümrükten kaçırılan 40 kilo kıyılmış tütün, 9 bin 780'lik dolu tüp, 45 bin boş tüp sahte bant rulosu, 600 boş tüp, 350 paket sigara ele geçirdi. Ayrıca 14 kilo nargile tütüne de el konuldu.

Ereğli polisinin silah ve uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı

Operasyonlarda aranan 4 kişi de yakalanarak gözlatına alınırken "dolandırıcılık, yol güvenliğini tehlikeye atma, uyuşturucu veya metamfetamin satın alma ve bulundurma, hırsızlık" suçlamalarıyla aranan 4 kişinin adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.