Konya Ereğli Belediyesi'ne 35 kişi alınacak! Başvuru için son 2 gün..

Konya Ereğli Belediyesi'ne 35 kişi alınacak! Başvuru için son 2 gün..
Konya Ereğli Belediyesi tarafından yayınlanan duyuruya göre belediye bünyesine 35 beden işçisi işe alınacak. Başvurular 5 Ocak tarihinde başladı ve 9 Ocak tarihinde de sona erecek. Ereğli Belediyesi'nin iş başvurusuna dair ayrıntılar haberimizde..

Ereğli Belediyesi'ne bağlı şirketlerden Bolkar İnşaat Hayvancılık Tur. Hiz. İşl. San. ve Tic. AŞ., 20 beden işçisi (Genel) ile bitlikte 15 Beden İşçisi (KHK) alımına ilişkin bir ilan yayınladı. Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar aşağıdaki gibidir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklardan yararlanma hakkına sahip olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, vatandaşlıktan mahrum olmamak, en az ilkokul mezunu olmak gerekmektedir.

Ayrıca; Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler dolmuş olsa dahi; Bir yıl veya daha fazla süreli hapis cezasına çarptırılanlar veya kasten suçlardan dolayı affedilenler dahil, devlet güvenliğini ihlal eden suçlar, zimmete para geçirme, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, suç teşkil eden varlıkların aklanması veya Anayasaya ve Anayasanın işlevlerine aykırı olarak kaçakçılık suçlarından hüküm giymemiş olmak gerekiyor.

KONYA EREĞLİ BELEDİYESİ'NE İŞ BAŞVURUSU

Ereğli Belediyesi tarafından açıklanan pozisyonlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuruları Namık Kemal Mah. Anıt Cad. No:54 Ereğli/Konya adresine gönderebilirler.

Başvuru için gerekli belgelere ve süreçle ilgili detaylı bilgiler şöyle:

Konya Ereğli Belediyesi'ne 35 kişi alınacak

 

Konya Ereğli Belediyesi'ne 35 kişi alınacak