Acun Ilıcalı, Trabzonspor'dan sürpriz ismi transfer etti

Acun Ilıcalı, Trabzonspor'dan sürpriz ismi transfer etti
Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City için transfer! Trabzonspor'un yıldız ismi artık Acun Ilıcalı'nın takımında! Detaylar haberimizde.

Ünlü televizyon yıldızı Acun Ilıcalı'nın takımı olan İngiltere Championship takımlarından Hull City, Trabzonspor'dan 24 yaşında olan orta saha oyuncusu Abdulkadir Ömür'ü renklerine bağladı. Tüm ayrıntılara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ABDÜLKADİR ÖMÜR HULL CİTY'DE

Transferle ilgili Trabzonspor Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür arasında profesyonel futbolcuya ait olan ve süresi 31 Mayıs 2027 tarihinde sona eren sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Sözleşmeye göre oyuncuya herhangi bir kıdem tazminatı ödenmeyecektir. Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür'ün Hull City'ye nihai transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Sözleşmeye göre Hull City kulübümüze fesih ücreti olarak 2.500.000€ ödeyecektir. Sözleşme kapsamında; Hull City ile oyuncunun sözleşme süresi içinde İngiltere Premier Ligi'ne girerse kulübümüze ilave 2.500.000 € ödeyecek. Ayrıca oyuncunun başka bir kulübe kiralanması ve/veya nihai transferinin yapılması halinde, bu sözleşme kapsamında kulübümüze ödenen/ödenecek meblağlar düşüldükten sonra kalan transfer ücretinin %50'si kulübümüze ödenecektir. Yine sözleşmeye göre bir oyuncunun Türkiye'ye taşınması durumunda öncelik kulübümüze ait." ifadeleri kullanıldı. 

Abdülkadir Ömür Hull City'de

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Abdülkadir Ömür'ün transferiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Trabzonspor başkanı Ertuğrul Doğan çok destek oluyor. Abdülkadir yurt dışında oynamak istiyor, Abdülkadir'in de çok büyük bir bedelle transfer olacağına inanıyorum, diğer takımlara da bu potansiyeli bulunuyor. Trabzonspor'un yaklaşan satışının büyük bir kısmını bu transferle tamamlamak istiyoruz. Biz de Trabzonspor'un kazanmasını istiyoruz. Müzakereler olumlu devam ediyor ama henüz imzalamadık. Türkiye'den başka transferleri düşünmüyoruz."