Ali Koç, Fenerbahçe taraftarlarını yıkan haberi verdi

Ali Koç, Fenerbahçe taraftarlarını yıkan haberi verdi
Haziran seçimlerinde aday olmayacağını ve Fenerbahce başkanlığından istifa edeceğini söyleyen Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Fenerbahce'ye veda edeceğini açıkladı. Fenerbahce'nin en önemli oyuncularından Ferdi Kadıoğlu hakkında Ali Koç, bir transfer açıklaması yapmış oldu.

Geçtiğimiz günlerde başkanlıktan istifa ettiğini açıklayarak Fenerbahçeli taraftarları oldukça üzen Ali Koç, şimdi de Ferdi Kadıoğlu ile ilgili haberlerle taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Fenerbahce'nin yeni başkana ihtiyacı olduğunu açıklayan ve başkanlıktan istifasını resmen açıklayan Ali Koç, Fenerbahçe'nin vazgeçilmez oyuncularından Ferdi Kadıoğlu'nun bu yıl Fenerbahce'de son yılı olduğunu duyurdu.

Ali Koç, Fenerbahçe taraftarlarını yıkan haberi verdi

Ali Koç, Avrupa'daki birçok büyük kulübün Ferdi Kadıoğlu'yla ilgilendiğini belirterek, "Ferdi benim ilk uluslararası transferim. 10 numara için aldık. Çok güzel bir gelişme oldu... F.Bahçe de mutlu fakat artık yeni hikaye yazmanın zamanı geldi. Ferdi 24 yaşında. Her maçta elinden geleni yapıyor. Benim tahminim ve kanaatim sezonun sonunda yeni hikayeye geçeceği yönünde" diye konuştu.

Ali Koç, Fenerbahçe taraftarlarını yıkan haberi verdi

2018 yılından bu güne kadar Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu, birçok pozisyonda kusursuz performans sergiledi. Bu sezonda da sarı-lacivertli forma ile 33 maça çıkan yıldız oyuncu 2 gol, 3 asist yaptı. Ferdi Kadıoğlu'nun adı son dönemde Manchester City, Inter, Milan ve Liverpool gibi takımların adından söz ettiriyor.