Ali Koç söz vermişti: Yıldız isim yeniden Fenerbahçe'de

Ali Koç söz vermişti: Yıldız isim yeniden Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Melissa Vargas'ın takıma döneceğini duyurmuştu. Vargas'ın sezonun geri kalanında sarı-lacivertli takımla geçirmek için İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Filenin Sultanları, geçtiğimiz yıl ç turnuvaya katıldı ve muhteşem performanslarla üç şampiyonluk kazandı. Takıma büyük katkı sağlayan Melissa Vargas, sezonun başında Tianjin takımına katıldı. Vargas'ın Kanaryalar'a dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Melisa Vargas'ın Türkiye'ye ve takıma geri döneceğini açıklamıştı.

Ali Koç söz vermişti Melissa Vargas Fenerbahçe'de

Resmi açıklama yapıldı!

Melissa Vargas'ın, Fenerbahce için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon F.Bahçe Opet kadın voleybol takımımızla lig şampiyonluğunu kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Milletler Ligi, Avrupa şampiyonluğu yaşayıp, takımın 7'de 7 yapmasını sağlayan kadrosun önemli isimlerinden birisi olan oyuncumuz Melissa Vargas İstanbul'a geri döndü. Voleybolcumuz Melissa Vargas sezonun geri kalanında da F.Bahçe Opet'in başarısı için var gücüyle çalışacak." ifadeleri kullanıldı.