Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü işe başladı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü işe başladı
Rangers antrenörü Giovanni van Bronckhors, Beşiktaş'la sözleşme imzalamayı planlamayı düşünüyor. 48 yaşındaki teknik direktörün Beşiktaş'la son görüşmesinin olumlu yönde sonuçlandığı gelen bilgiler arasında..

Voetbal International'ın yayınladığı bir haberde, Beşiktaş'ın Giovanni van Bronckhorst'a 1,5 yıllığına sözleşme teklif ettiği belirtildi. Giovanni van Bronckhorst, Feyenoord'un eski asistanı ve şu anki NAC Breda yöneticisi Jean-Paul van Gastel ile bu aralar Türkiye'ye gelmek istiyor. Bronckhors'un Hollanda ekibinden izin alması bekleniyor.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst

Feyenoord ile Hollanda şampiyonluğunu kazanan ve Rangers'ı UEFA Avrupa Ligi finaline taşıyan 48 yaşındaki Giovanni, bir yıldır boşta. Beşiktaş Kulübü geçtiğimiz günlerde Rıdvan Yılmaz'la görüşerek Bronkhorst hakkında bilgi almıştı.

Advocaat, Riekeling, Rijkaard ve Cocu gibi antrenörler daha önce Süper Lig'de çalışmış ancak bu antrenörler pek başarılı olamamıştı. Ali Koç'un göreve gelmesinden kısa bir süre sonra Koç ile anlaşmaya varırken, Dursun Özbek daha öncesinde Jan Olde Riekeling ile el sıkışmıştı.