Galatasaray-Fenerbahçe maçı o hakeme emanet

Galatasaray-Fenerbahçe maçı o hakeme emanet
Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı heyecanla bekleniyor. Maça ilişkin detaylar yavaş yavaş belli olurken maçta düdük çalacak hakemin ismi de açıklandı. Suudi Arabistan’ın başkentinde oynanacak maçın hakemi o ismi oldu. İşte detaylar…

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi heyecanla bekleniyor. Maç detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenecek bu kritik karşılaşmanın hakemi belli oldu. Türk futbolunun devleri arasındaki bu zorlu mücadele 29 Aralık Cuma günü gerçekleşecek. Taraftarlar, maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'i merakla beklerken, geçtiğimiz pazar günkü derbide düdük çalan Arda Kardeşler'in ardından bu kez sahada farklı bir isim olacak.

Abdulkadir Bitigen

Ezeli rekabetin tavan yaptığı Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Lig mücadelesi golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Ancak bu hafta cuma günü oynanacak Süper Kupa maçı için heyecan şimdiden zirveye çıktı. Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği bu mücadele, geçen sezon Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği bir derbinin ardından geliyor.

Bitigen'in bu sezonki performansı da dikkat çekici. Süper Lig'de yönettiği 8 maçta 29 sarı kart ve 2 kırmızı kart gösteren deneyimli hakem, 6 kez de penaltı noktasını işaret etti. Futbolseverler, bu nefes kesen mücadeleyi izlemek ve hakem Bitigen'in yönetimindeki kararları değerlendirmek için 29 Aralık Cuma akşamını sabırsızlıkla bekliyor.

Fenerbahçe Galatasaray