Galatasaray'a büyük şok: Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığı kesinleşti

Galatasaray'a büyük şok: Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığı kesinleşti
Galatasaray'ın önemli isimlerinden olan Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığına dair yeni iddialar ortaya atılırken sarı kırmızılı ekibe veda edeceği açıklandı. İşte Aktürkoğlu'nun yeni takımı...

Galatasaray'ın ev sahipliği yaptığı Konyaspor karşısında 3-0 galibiyet kazanan sarı kırmızılı takım şampiyonluk hedefinde yürürken Aslan'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nun ise yeni takımının belirlendiği haberleri gündeme geldi. 11 Ocak tarihinde başlayacak kış transferlerinde Aktürkoğlu, Avrupa devine transfer olmak için artık resmen gün sayıyor.

Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Kerem Aktürkoğlu, Holanda devi Ajax'a transfer olması için son adımlar atılığını açıkladı.  Galatasaray'a resmi teklif gelmesi beklenirken bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 30 mücalede görev alan yıldız golcü, takımına 8 gol 8 asist yaparak adını başarı sırasına dahil etti. Piyasa değeri 17 milyon euro olan yıldız futbolcunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmenin olduğu belirtildi.

kerem aktürkoğlu transfer


En az 20 milyon euroluk gelir elde edilmesi beklenirken yıldız ismi Ajax'a transfer olması yönünde sıcak baktığı öne sürüldü. Sarı kırmızılı ekibe ise henüz resmi teklif gelmediği belirtildi.