Galatasaray'da Muslera dönemi sona eriyor

Galatasaray'da Muslera dönemi sona eriyor
Muslera'nın kariyeri son demlerini yaşıyor! Jübile kararı geldi! İşte detaylar...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in son açıklamaları, Fernando Muslera'nın geleceği hakkındaki belirsizliği artırdı. Sarı-Kırmızılı kulüpten henüz bir teklif almayan ve sözleşmesi bu yıl sonunda sona erecek olan Uruguaylı kaleci Muslera'nın durumu taraftarları tedirgin ediyor.

Muslera, 12 yıl önce Galatasaray'a katıldığından bu yana kulübün kalesini başarıyla koruyor ve önemli başarıların altında imzası bulunuyor. Ancak, 37 yaşındaki kalecinin ilerleyen yaşı ve henüz yeni bir kontrat teklifi almaması yönetimi harekete geçirmiş durumda.

Başkan Özbek'in açıklamalarına göre, Muslera'nın geleceği henüz netlik kazanmamış durumda. Özbek, Muslera'nın Galatasaray için değerli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, onun isteğinin ve kulübün ihtiyaçlarının dikkate alınacağını belirtti. Ancak, transfer sezonunun devam ettiği ve takımın şampiyonluk hedefine odaklandığı bir dönemde, Muslera'nın geleceğiyle ilgili belirsizliklerin gündeme gelmesinin takımın performansını etkileyebileceğini dile getirdi.

musleranın kariyeri bitiyor mu

Yönetimin planları arasında, Muslera'ya bir sezon daha sözleşme önerilmesi ve sonrasında düzenlenecek bir jübile ile vedası yapılması bulunuyor. Ancak, bu konuda net bir karar henüz alınmamış gibi görünüyor.

Galatasaray taraftarları, kulübün efsanevi kalecisi Muslera'nın geleceği hakkında net bir açıklama beklerken, bu belirsizliklerin takımın performansını etkilememesi için yönetimin hızla hareket etmesi gerektiği görüşünde birleşiyor.